Sisteme de dezinfecție a aerului

Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut ca există “dovezi emergente” despre răspândirea noului coronavirus prin aer.

Sistemul de purificare și filtrare a aerului RevolveAir, unic în Romania, permite filtrarea aerului la un nivel ridicat şi inhibă bacteriile sau virusurile aeropurtate, cu eficiențe demonstrate de studii între 95 și 99.8%. Soluțiile de filtrare și purificare RevolveAir sunt ideale pentru toate tipurile de incinte, mijloace de transport și spații deschise.

Cum funcționează tehnologia aerului cu plasmă

Sistemul REVOLVE AIR de sterilizare a aerului pe baza de plasma, poate îmbunătăți semnificativ eficiența muncii, contribuie la prevenirea și controlul eficient al bolilor infecțioase, atât a celor cu transmitere aerogenă cât și a celor cu transmitere prin intermediul suprafețelor, reducând incidența bolilor respiratorii (astm, rinită, etc) și a alergiilor.
Este disponibil într-o gamă largă de modele, care permit atât instalarea cu ușurință în sistemele de ventilație HVAC, cât și montarea pe perete sau folosirea sistemelor mobile independente.

vezi modele

Revolve Air
Sisteme de ventilatie

specificatii tehnice

Revolve Air
portabil

specificatii tehnice

REVolve AIR
Transporturi

specificatii tehnice

Aer de munte in interior

Tehnologia de plasmă Revolve Air – aplicarea cunoștințelor de inginerie fizică, chimică, biologică și de mediu pentru a crea o tehnologie de purificare a aerului cu plasmă, punerea în aplicare cu succes a teoriei de ionizare a lui Einstein.

Îmbunătățește calitatea vieții

➢ Calitatea aerului filtrat prin plasmă este echivalentă cu cea a aerului de la malul mării sau a aerului de munte, curat, după o furtună;
➢ REVOLVE AIR – sistem de filtrare aer cu plasmă reprezintă o soluție inovativă și totală, un suport tehnic important pentru sistemele de purificare a aerului;
➢ Filtrele de aer tradiționale oferă doar soluții parțiale care pot elimina doar acele particule mai mari, particulele și agenții patogeni periculosi, mai mici, persistând în continuare în aer;
➢ Doar cu un consum mic de energie este ușor de instalat pe sistemul HVAC;
➢ Poate fi mutat in orice camera cu un minim de efort.

Dezinfectare / sterilizare

➢ Modulul cu plasma generează cantități mari de ioni activi de oxigen, radicali de energie mare, care oxideaza ușor microorganismele, mucegaiul, sporii, proteinele și acizii nucleici virali, distrugând astfel diverși patogeni.

Reduce praful / praful / ceața

În aerul de praf și polen prin lipire ionică, agregarea rapidă a acestor particule în particule, crește dimensiunea acestora, ușor de filtrat pentru a elimina, reduce bacteriile din zona de respirație.

Reduce mirosul

Gazele mirositoare prin oxidarea moleculelor de oxigen activate. Miros, poluare organică, eliminare rapidă.

Dezinfectare / sterilizare

În echilibrul pozitiv și negativ al aerului ionic, obțineți o oarecare descărcare electronică de impulsuri de energie, atunci când electronii și sporii bacterieni și fungici în coliziune, transferul de energie și legătura chimică la aceeași sau similară, rup aceste chei, bacteriile și ciupercile nu s-au putut reproduce.

Controlul COV / formaldehidă / benzen

Covorul, materialele de construcție, mobilierul, echipamentele de birou, agentul de curățare, vopseaua, lipiciul, solventul sau pesticidele vor elibera o varietate de compuși organici volatili, compuși organici volatili și ioni atunci când aceste coliziuni atacă pentru a sparge aceste chei, atomi și molecule excitate în stare radicală liberă , pentru a direcționa activarea sau degradarea și a promova în comun TVOC degradarea formării de CO2 și H2O.

Beneficii

✔ Sterilizează aerul
✔ Reduce praful /fumul/polenul din aer
✔ Reduce mirosurile neplăcute
✔ Îndepărtează formaldehidele
✔ Este o investiţie rentabilă, fără costuri ulterioare
✔ Nu necesită piese de schimb sau consumabile, astfel încât utilizarea este simplă și eficientă

Controlul COV

➢ Ionii de oxigen interactioneaza cu compusii organici volatili emisi de solutiile de curățare, vopseluri, diverşi solvenți sau pesticide, distrugându-le structura moleculară.

Aplicații produse

Revolve Air oferă soluții complete de calitate a aerului interior pentru toate tipurile de proiecte de construcții comerciale, instituționale, rezidențiale și industriale.

SPITALE

HOTELURI

RESTAURANTE

SCOLI

INDUSTRIAL

SALI DE SPORT

MALL-URI

PARCARI SUBTERANE

UNIVERSITATI

Revolve Air omoară virusurile aeriene

Tehnologii proactive de purificare a aerului pentru a dezactiva virusurile transmise în aer

DACA ESTI INTERESAT DE PRODUSELE NOASTRE TE RUGAM SA NE CONTACTEZI