Termeni si condiții

 

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate Societatii REVOLVE PHARMA SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Definitii

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.revolvepharma.ro .

Societatea REVOLVE PHARMA SRL, cu sediul social în str. Polona nr. 105, Bucuresti, Sectorul 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului  sub nr. J40/9888/2011, avand CUI RO28992987

Prin termenul “Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.revolvepharma.ro , indiferent de motiv. Prin termenul de “Membru”  intelegem toate persoanele fizice sau juridice care au deschis un cont personal pe site-ul www.revolvepharma.ro, inregistrandu-se pe baza de adresa de e-mail.

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

 

Acceptarea contractului de utilizare

 

Acest contract se aplica site-ului www.revolvepharma.ro, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul www.revolvepharma.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.revolvepharma.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati “Termenii si Conditiile” noastre. Revolve Pharma SRL poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.revolvepharma.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

 

Descrierea serviciilor

 

Site-ul www.revolvepharma.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ:, servicii de promovare web, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului www.revolvepharma.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

 

 

Obligatii la inregistrare

 

Revolve Pharma își rezerva dreptul de a va solicita inregistrarea prealabila utilizarii site-ului, caz în care va obligați sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Revolve Pharma SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului www.revolvepharma.ro.

Contul, parola si securitatea datelor

 

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Revolve Pharma SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul. Revolve Pharma SRL nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

 

Pentru toti ceilalti Utilizatori, Revolve Pharma SRL, daca considera de cuviinta, poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiaza sau poate sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Revolve Pharma SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

 

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Revolve Pharma SRL, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Revolve Pharma SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor www.revolvepharma.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile www.revolvepharma.ro. Mai mult, Revolve Pharma SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul  www.revolvepharma.ro.

 

 

Utilizarea materialelor

 

Revolve Pharma SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Revolve Pharma SRL.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Revolve Pharma SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Revolve Pharma SRL, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

 

 

Limitarea responsabilitatii

 

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Revolve Pharma SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Revolve Pharma SRL a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 

  1. a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului revolvepharma.ro;

 

  1. b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

 

  1. c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului revolvepharma.ro;

 

  1. d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 

  1. a) utilizarea serviciilor site- ului revolvepharma.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.

 

  1. b) Revolve Pharma SRL nu ofera nici o garantie ca:

 

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

 

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

 

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor www.revolvepharma.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

 

b.4) orice eroare de program va fi corectata;

 

  1. c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Revolve Pharma SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

Generalitati

 

Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol “Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Revolve Pharma SRL in privinta utilizarii site-urilor www.revolvepharma.ro .

 

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

 

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si Revolve Pharma SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului www.revolvepharma.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Revolve Pharma SRL. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Revolve Pharma SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Revolve Pharma SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

FRAUDA

 

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.revolvepharma.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.revolvepharma.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.revolvepharma.ro SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA DEMARAREA PROCEDURILOR JUDICIARE PENALE IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

LITIGII

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.